Select Page

Një Kontabilist Mund të mbështeteni

YourTaxes.ch është pika juaj e kontaktit për pyetje në lidhje me kontabilitetin, taksat dhe sigurimet. Ekspertët tanë kujdesen për gjithçka, në mënyrë që të përqendroheni në punën tuaj të përditshme dhe të punoni me sukses.

Besimi i denjë

Diskrecioni është çelësi i suksesit, dhe besimi është gurthemeli i çdo marrëdhënieje afatgjatë.

Me përvojë

Ne kemi vite përvojë me klientë të ndryshëm dhe nevojat e tyre individuale.

Profesional

Ne dëshirojmë të ndërtojmë marrëdhënie profesionale afatgjata me klientët tanë.

Shërbimet tona

Ne mbulojmë një sërë shërbimesh të kontabilitetit individuale dhe të korporatave

Taksat individuale dhe të korporatave

Planifikimi Financiar

Likuiditeti financiar është gurthemeli! Informacioni i saktë financiar dhe planifikimi efektiv i taksave dhe biznesit janë thelbësore për suksesin e një marrëdhënie biznesi, pavarësisht nga madhësia e saj.

llogaritje & kontabiliteti

Nëse jeni pronari tipik i biznesit të vogël, ju shikoni vetëm kontabilitetin si një shpenzim që ndikon në fundin tuaj. Sidoqoftë, ata janë në gjendje të përdorin të dhëna për të marrë vendime për të ulur kostot dhe për të rritur të ardhurat.

Rreth Nesh

Në yourtaxes.ch, asnjë klient nuk është shumë i madh apo i vogël

Asnjë biznes nuk është shumë i madh apo shumë i vogël për yourtaxes.ch. Mbajtja e kontrollit të financave në një biznes të vogël kur fluksi i parave është i ngushtë është jashtëzakonisht i rëndësishëm. Kompania duhet të dijë saktësisht se cilat fatura duhet të paguhen dhe cilat pagesa mund të priten.
Nga ana tjetër, klientët e mëdhenj kanë pak a shumë të njëjtat probleme për të zgjidhur me një numër më të madh.

Fillo

Mos lejoni që kompleksitetet e financave tuaja t’ju ngarkojnë më gjatë Longer

Nëse jeni si shumica e pronarëve të bizneseve, asgjë nuk ju shkakton më shumë hidhërim sesa taksat. Ato nuk kanë asnjë ndikim në shitje dhe i kushton një kompanie burime të vlefshme për t’u pajtuar me një larmi rregullash tatimore. Si rezultat, minimizimi i barrës tatimore është jashtëzakonisht kritike pasi është mënyra e vetme për të ndikuar pozitivisht në fitime.

“We love working with yourtaxes.ch. It makes everything easier and everybody do what they can do best for success!”

Seid Bajrami, sm-tech.ch gmbh

“yourtaxes.ch helps us out for yearly financial statements and we thrust them and their work completely.”

Syla Valbona, mr.clean facility services ag

Bashkohu me ne

Klientët tanë janë si anëtarët e familjes


Ne ofrojmë deklarata tatimore me cilësi të lartë, planifikimin e taksave, shërbimet e kontabilitetit dhe informacionit me çmime të përballueshme. Kompania jonë është e përkushtuar ndaj standardeve me integritetin më të lartë dhe shërbimeve me cilësi më të lartë profesionale.

Kontaktoni me ne …

…dhe lërini këshilltarët tanë t’ju informojnë për zgjidhjen më të mirë për kërkesën tuaj

Holzwiesweg 9, CH - 8047 Zürich

H-P: 8am-5pm, S&D: mbyllur

4 + 3 =